ÖĞRENCİLERİMİZDEN POLİSLERİMİZE ANLAMLI ZİYARET

10 Aralık İnsan Hakları Gününde insanlık onuruna erişmemiş, vatan hainlerinin İstanbul Beşiktaş´taki iki terör saldırısında 33 polis ve 8 sivil şehit düşmesi nedeni ile bugün Toki Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu Öğrencileri Isparta girişinde ki kontrol noktasında ki polisleri ziyaret etti.

Toki Yahya kemal Beyatlı İlkokulunda değişik sınıflarda eğitim öğretim gören 15 öğrenci, Sınıf Öğretmenleri Bahattin EKİZ, Ramazan ÜNSAL, Rehber Öğretmen Meltem BOLAT ve Okul Müdürü Nuri DÜDEN eşliğinde Öğrencileri Isparta girişinde ki kontrol noktasında ki polisleri ziyaret ederek yanlarında getirdiği iki şeyi ikram etti. Birincisi sıcacık bir çay, diğeri de sıcacık sevgi ve minnet dolu yürekleri.

Okul Müdürü Nuri DÜDEN Kontrol noktasında bulunan polislerimize ve güvenlik kuvvetlerimize “ziyaretimizin sebebi hain saldırı sonucu kahpece şehit olan meslektaşlarını için başsağlığı dilemek ve vatanımızı, milletimizi canı pahasına korudukları için şükran duygularımızı sunmak için” geldiklerini söyledi.

Öğrenciler polis abileri ve büyüklerinin ellerini öperek, şehit olan meslektaşları için başsağlığı dileklerinde bulundular ve Yurdumuzun üstünde her zaman dalgalanacak Bayrağımız ile anı fotoğrafı çektirdiler.